Akut Kørekort

Ønsker du et akut kørekort så du kan komme ud på vejene så hurtigt som muligt? Hos Østerbro Køreskole har vi den perfekte løsning til dig. Vi tilbyder hurtige og effektive kørekortforløb, så du kan blive køreklar på kort tid.

Hurtigt kørekort

Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi hurtige kørekortforløb, hvor du er garanteret køreprøve inden for maksimalt 6 uger. Vi forstår, at det kan være stressende at vente i lang tid på at få kørekortet, og derfor har vi skræddersyet en løsning, som passer til dine behov. Vi sørger for, at du får en solid køreuddannelse, så du bliver en sikker og ansvarlig bilist, samtidig med at du kan blive køreklar på kort tid.

Lynkørekort

Vi tilbyder også lynkørekort, hvor du kan komme på gaden på kun 5 1/2 uger. Dette er væsentligt hurtigere end det normale kørekortforløb, og du kan endda spare hele 2.270,- på forløbet. Hos Østerbro Køreskole ved vi, at tiden er vigtig for dig, og derfor har vi skruet dette lynkørekortforløb sammen, så du kan blive køreklar så hurtigt som muligt.

Du kan dog godt komme i gang med lynkørekortet uden at have afleveret beviser for førstehjælp og færdselsrelateret førstehjælp ved starten af forløbet. Du skal blot tilmelde dig lynkørekortet via vores formular, og vi vil hjælpe dig med at få styr på resten af papirarbejdet. Har du ikke et førstehjælpsbevis, kan vi nemt og hurtigt skrive dig op til det næste førstehjælpskursus.

Tilmelding

Kvalitetsundervisning

For at tage et akut kørekort har vi et team bestående af uddannede kørelærere, samt pædagoger og konsulenter, som alle har mellem 5 og 30 års erfaring inden for branchen. Derfor har netop vores køreskole en af de højeste beståelsesprocenter i hele Storkøbenhavn. Hos Østerbro Køreskole går vi op i kvalitet og sikkerhed, og derfor får du en grundig og professionel køreuddannelse, så du kan blive en tryg og ansvarlig bilist.

Tilmeld dig vores kørekortforløb

Alt du skal gøre for at tilmelde dig vores kørekortforløb er at udfylde vores formular, og du vil blive kontaktet af vores personale inden for få timer via SMS eller opkald. Vi sørger for, at du får den bedst mulige køreuddannelse, som passer til dine behov, og at du kan blive køreklar så hurtigt som muligt.

Akut kørekort