Akut kørekort på Østerbro køreskole du kan blive køreklar på 6-8 uger!

Er du en af dem som ønsker et akut kørekort , så er du landet det rigtige sted, du kan trygt stole på vores ekspertise. Vi guider dig til et hurtigt kørekort , sikkert, nemt og billigt. Har du behov for akut kørekort kan du melde dig ind på holdene hver 14ende dag, så du lynhurtigt kan starte.

Hos Østerbrokøreskole.dk skruer vi den perfekte løsning sammen til dig, så den passer lige dine behov. Ved valg af hurtigt kørekort er du garanteret køreprøve indenfor maksimalt 6 uger.

Vi tilbyder lynkørekort hvor du kan komme på gaden på 5 1/2  uger som er væsentligt hurtigere end det normale kørekort og iøvrigt kan du spare hele 2.270,- på forløbet.

Du kan dog godt komme i gang med lynkørekortet uden at have afleveret disse ved starten af forløbet. Du skal bare tilmelde dig lynkørekort via vores formular. Har du ikke et førstehjælpsbevis, kan vi nemt og hurtig skrive dig op til det næste førstehjælpskursus.

Alt du skal gøre, er at udfylde vores formular, og du vil blive kontaktet af  vores personale indenfor få timer via SMS eller opkald.

Akut kørekort til fornuftige priser samt kvalitetsundervisning

For at tage et akut kørekort har vi et team er bestående af udannede kørelærere, samt pædagoger og konsulenter som alle har mellem 5 og 30 års erfaring indenfor branchen og derfor har netop vores køreskole et af de bedste/højeste beståelsesprocenter i hele Storkøbenhavn.VER 3.000 KR.

Vi tilbyder dig markeds billigste kørekort priser 

Ved valg af en køreskole er der mange ting der spiller ind, og det kan oftest være en vanskelig beslutning at tage. Hvordan er kørelærerene og deres biler og sidst, men ikke mindst, prisen for et kørekort er oftest de faktorer der spiller en afgørene rolle. 

Noget af det vigtigste ved valg af køreskole er tillidforholdet mellem dig og køreskolen. Får jeg mit kørekort til den tid jeg havde regnet med? – og kommer jeg til at betale den kørekort pris jeg havde regnet med?

Hos Østerbrokørekort.dk ligger disse faktorer højt blandt vores prioriteter, og derfor kan du helt tage det helt roligt efter du har angivet din  tilmelding. Vores teori/kørekort undervisning er “Up To Date” med det nyeste materiale og udstyr.

Vi ved hvor vigtigt komfort er, når man skal sidde til undervisning, vi har derfor valgt at have komfortable stole til tavle undervisning med kørelæren. Vi har nye computere og it-udstyr som gør det hurtigt og nemt for dig, som vil have ekstra teori-undervisning.

Hvad er grunden til en gratis introduktion?

Sommetider kan det være utrolig uoverskueligt at skulle finde den korrekte køreskole blandt junglen af skolerne som findes i Danmark. Derfor har vi hos Østerbro Køreskole besluttet at introducere dig velkommen hos os første gang, så du har mulighed for udforske vores køreskole samt se hvordan det er, at vi lever op til vores elevers forventninger. Den gratis introduktion tillader dig blandt andet også i, at se hvordan det er at vi adskiller os fra alle de andre kedelige køreskoler og lader os bevise hvordan det er, at vi er den bedste køreskole som har de mest erfarne kørelærer i København samt ovenikøbet har de billigste kørekort priser.

Proceduren under vores gratis introduktion kommer til at foregå således at vi gennemgår undervisningsforløbet med dig samt alle de andre glade elever. Vi påpeger hvilke elementer det er, at du skal igennem under forløbet samt hvad tidsrummet for at opnå et kørekort også er. Dette kan tillade dig i, at forstå hvor lang tid det egentlig tager at få anskaffet dig dit kørekort, som gør at du får et fuldt indblik i hvordan dine kommende uger, samt måneder kommer til at se ud. Vi tillader selvfølgelig alle former for spørgsmål du eventuelt kunne have, som vedrører hele proceduren. Vores venlige instruktører er klar til at besvare ethvert form for spørgsmål, som du kunne undre dig over.

Østerbrokøreskole.dk støtter dig således at du kan nemt hurtigt samt billigt få opnået dit ønske om et kørekort og kan komme ud i den virkelig verden som en solid og selvsikker bilist.

Svare den billig pris til ringere service generelt hos køreskole?

Det korte svar er: Ikke nødvendigvis. Dette er i hvert fald tilfældet hvad angår Østerbro køreskole. Vi har strategisk samlet de bedste instruktører samt sørget for at priserne er i bund. Dog er dette ikke tilfældet hos alle andre køreskoler i København.

Pris er ikke den eneste faktorer der er vigtig når man skal vælge kørekort hos os. Man skal bekræfte at køreskolen har et godt ry, ved at bruge hjemmesider så som; Trustpilot, Dumpeprocent.dk eller Tripadvisor.dk, ved brug af disse hjemmesider kan du blandt andet læse hvor godt et ry vi har samlet i branchen samt kan se de anbefalinger vi har fået fra andre elever.

Et lille generelt tip som kan være hjælpsomt er, at sørge for at køreskolen ligger i nærheden af din bopæl, dette kan tillade at man nemt kan nå til teoriundervisning samt ens køretimer.

Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi dig den bedste kørekorts oplevelse til at få dit kørekort i København til markedets aller laveste pris.

Kort opsummering af gennemgangen af introforløbet:

Hos Østerbro Køreskole gennemgår vi det praktiske gennemgang af, at tage et kørekort hvorpå vi gennemgår teoriundervisning, det online teori system samt materialer, teori- og køreprøve samt priser m.v. til bil kørekort.

Vi hjælper selvfølgelig vores elever med udfyldelse af diverse papir til ansøgningen af kørekort og håndtering af lægeattester samt førstehjælpsbevis – Medmindre vi har aftalt andet.

Har du de ovennævnte dokumentar parat inden du starter, beder vi dig at bringe dem da det kan fremskynde processen med dit kørekort.

Ønsker du som elev at bekræfte at der er plads på diverse hold ift. Manøvrebanen, så kontakt Østerbrokøreskole.dk inden du møder op til introduktionen.

Passer Østerbrokøreskole til dine ønsker og behov?

Østerbrokøreskole.dk tilbyder dig et sjovt og integrerende forløb med markedets mest erfarende kørelærer, som sørger for at give dig undervisning i top klassen. Vores mål er at du nemt og hurtigt kan få dit kørekort, samt at du føler dig komfortable i at føre en bil. Alt dette til de billigste kørekort priser.

Hos os får du de billigste bil kørekort priser, foruden dette har vi også sørget for alt vores teori og kørekort undervisningen aldrig er forældet. Vi holder os konstant opdateret med lovændringer mm.

Vi forstår hvor vigtig komfort er under undervisningen. På trods af at mange andre køreskoler ikke fokusere på disse elementer har vi hos ØsterbroKøreskole sørget for at vælge komfortable stole til tavle undervisningen sammen med ens kørelærer.

Vi har computere og it-udstyr som gør det hurtigt og nemt for dig, som vil have ekstra teoriundervisning.

Hvor lang tid skal jeg bruge på at tage kørekort?

For at erhverve et kørekort, skal du gennemgå et forløb hos en godkendt kørelærer. Den lovpligtige undervisning indeholder 53 lektioner a 45 minutter, fordelt således:

 • 9 teorilektioner. Mange køreskoler underviser i 2-4 teorilektioner pr. undervisningssession.
 • Du skal også gennemgå minimum 16 praktiske lektioner på vej. Nogle kørelærere kører 1 lektion ad gangen og andre 2 lektioner ad gangen.
 • Ud over teoretisk og praktisk undervisning, skal du have 4 lektioner på manøvrebane og 4 lektioner på køreteknisk anlæg.

Afhængig af hvor lærernem du er, kan vi i fællesskab vurdere, hvor lang tid og energi du skal bruge på at erhverve et kørekort. Typisk bruger man ca. 3 – 4 måneder ved det almindelige forløb. Ved travle perioder kan der forkomme ventetider på teori- og køreprøver hos Politiet

Den lovpligtige undervisning indeholder 53 lektioner a 45 minutter, fordelt således:

 • 29 lektioner i teori.
 • 4 lektioner på manøvrebane (kravlegård).
 • 4 lektioner på køreteknisk anlæg.
 • 16 lektioner i manøvre på vej. Manøvre på vej indeholder blandt andet:-Motorvejskørsel
  • Mørkekørsel
  • Kørsel i trafiksanerede områder
  • Kørsel i tæt trafik
  • Kørsel i højresving
  • Kørsel i venstresving
  • Standsning og parkering
  • Ligeud kørsel i kryds
 • 4 lektioner på køreteknisk anlæg

Du er altid i fokus hos kørelærene..

Hos os kan du føle dig sikker på, at vores kørelærer altid er her for dig. Vores beståelsesprocent ligger blandt de højeste i hele København. Alle vores kørelærer er veluddannet og har mange års erfaring bag sig. Vores elever får adgang til Køreklar.dk, som er et online teori system. Dette har vakt stor tilfredshed blandt vores elever, da det er med til at skabe fleksibilitet. Kommer min skole eller arbejde i vejen for kørelektionerne? Nej! Du får planlagt dine kørelektioner sammen med din kørelære, hvor i sammen planlægger hvilke dage og tidspunkter der passer bedst.

Din udvikling bliver tæt fulgt op af din kørelære..

Vores mission er at blive anerkendt som værende blandt de bedste køreskoler i hele Danmark, og derfor har vi udformet et simpelt undervisningsprogram, hvor du bliver testet i din viden ved hjælp af teoriprøver på køreskolen, som indtil videre har været en stor succes. Vores beliggenhed i København N er nem at komme til ved hjælp af offentlig transport, eller andet.

Vores team består primært af en gruppe omhyggeligt udvalgte kørelære. Derfor står vi rigtig stærkt, sammenlignet med andre køreskoler. Du kan af den grund føle dig sikker på, at du er kommet til den rigtige køreskole, da vi gør vores bedste for at yde dig service og undervisning i allerhøjeste kvalitet, som er til gavn for dig og trafiksikkerheden.