Østerbrokøreskole tilbyder gratis holdstart introduktion!

– Holdstart flere gange om måneden!

Det kan være svært at finde den rigtige køreskole til en fornuftig pris, som passer ens behov. Det ved vi og derfor tilbyder vi hos Østerbrokøreskole.dk en gratis teorilektion på vores gratis holdstart. Det foregår således, at vi samtidig med introduktionen til vores køreskole også gennemfører en hel teorilektion gratis. Du som skal vælge en køreskole kan på denne måde se hvorledes teoriundervisningen foregår uden nogen form for betaling. Fordelen for dig er, at du ud over en gratis teorilektion også får overstået den første teorilektion. Vores teori/kørekort undervisning er “Up To Date” med det nyeste materiale og udstyr. Vi ved hvor vigtigt komfort er, når man skal sidde til undervisning, vi har derfor valgt at have biografstole til tavle undervisning med kørelæren. Vi har nye computere og it-udstyr som gør det hurtigt og nemt for dig, som vil have ekstra teori-undervisning. Vi tilbyder dig denne mulighed for at du på forhånd kan se vores køreskole an, og se om vi lever op til dine forventninger. Vi kan på den anden side bevise over for dig, at vi er den bedste køreskole med de mest erfarne kørelærer til en gratis holdstart. Under gratis holdstart sørger vi for, at gennemgå undervisningsforløbet. Vi orientere dig om, hvad du skal igennem og hvor lang tid du skal regne med at sætte af til kørekortet. Dette giver dig et klart overblik over forløbet. Til vores gratis holdstart vil der være rig mulighed for at stille spørgmål du måtte have, alle spørgsmål vil blive besvaret så grundigt som muligt af vores instruktør.

 

Ta’ Bil kørekort hos Østerbrokøreskole.dk til de billigste priser!

Hos Østerbrokøreskole.dk tilbyder nu markedets skarpeste priser med garanti for, at du får det billigste bil kørekort. Vi kan med sikkerhed fortælle, at du får det billigste bil kørekort hos os! Vi tilbyder dig nemlig prisgaranti på dit bil kørekort. Prisgarantien betyder for dig, at du vil få det billigste bil kørekort med garanti. Hvis du imod vores forventning skulle finde et billigere alternativ, kan du kontakte os og vil vil ændre prisen så den matcher det billigere tilbud.

Vi har en høj beståelsesprocent blandt vore elever til Bil kørekort.

Hos Østerbrokøreskole.dk kan du trygt vælge at tage dit bil kørekort. Vi har en høj beståelsesporcent blandt vore elever. Du har mulighed for at træne din teoriundervisning selvstændigt på computeren med elektroniske teorilektioner, eller du kan vælge teoriundervisning i køreskole af en af vores dygtige kørelærer. Du kan også vælge at kombinere selvstændig undervisning med plenum undervisning af vores instruktører, det er helt op til dig. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor lang tid man er om at tage et bil kørekort. Som udgangspunkt skal man regne med at det i gennemsnittet tager omkring 2 til 3 måneder for de fleste elever. Østerbrokøreskole tilbyder dog også et lynkursus, hvis du har behov for bil kørekort meget hurtigt!

Loyalitet i køreskolen! – for at få de bedste resultater skal der være gensidige loyalitet og forståelse mellem eleven og kørelæren. Hos Østerbrokøreskole.dk vælger du helt selv din kørelære, da vi mener der skal være en god kemi og mellem eleven og kørelæren. Tillid er selvfølgelig også en vigtig faktor.

Kvalitetsbevidst køreskole! – et af vores fokusområder ligger i at du skal have så meget kvalitet for pengene som muligt. Vi vil sørge for, at du er rustet på til at deltage til teori- og køreprøven.

Vi tilbyder dig markeds bedste kørekort priser

Ved valg af en køreskole er der mange ting der spiller ind, og det kan oftest være en vanskelig beslutning at tage. Hvordan er kørelærerene og deres biler og sidst, men ikke mindst, prisen for et kørekort er oftest de faktorer der spiller en afgørene rolle. 

Noget af det vigtigste ved valg af en køreskole er tillidsforholdet mellem dig og køreskolen. Får jeg mit kørekort til den tid jeg havde regnet med? – og kommer jeg til at betale den kørekort pris jeg havde regnet med?

Hos Østerbro Køreskole ligger disse faktorer højt blandt vores prioriteter, og derfor kan du tage det helt roligt efter du har angivet din tilmelding. Vores teori/kørekort undervisningen er “Up To Date” med det nyeste materiale og udstyr.

Komfort er også en vigtig faktor på vores køreskole. I undervisningslokalet har vi ægte biografstole så du kan sidde behageligt når du modtager undervisning.

1. Teoriundervisning

Der er meget du skal lære når du skal i gang med at tage kørekort for første gang hos os.

2. Manøvrebane

Inden du kommer at køre ud på vej, skal du køre på en lukket øvelsesplads – også kaldet manøvrebane.

3. Køreundervisning

Du skal ud og køre i den almindelige trafik. Det forgår sideløbende med teoriundervisningen.

4. Glatbane

Skal du erhverve kørekort, er køreteknisk anlæg for de fleste kørekortkategorier obligatorisk.

5. Teoriprøve

Du har bestået prøven til almindelig bil, hvis du har besvaret 20 rigtige ud af 25 lysbilleder.

6. Køreprøve

Du skal ikke nødvendigvis køre fejlfrit, men dine fejl må ikke være stører end du kan løse dem sikkert.