Ta’ Bil kørekort hos Østerbrokøreskole.dk til de billigste priser!

Hos Østerbrokøreskole.dk tilbyder nu markedets skarpeste priser med garanti for, at du får det billigste bil kørekort. Vi kan med sikkerhed fortælle, at du får det billigste bil kørekort hos os! Vi tilbyder dig nemlig prisgaranti på dit bil kørekort. Prisgarantien betyder for dig, at du vil få det billigste bil kørekort med garanti. Hvis du imod vores forventning skulle finde et billigere alternativ, kan du kontakte os og vil vil ændre prisen så den matcher det billigere tilbud.

Afbetaling af kørekort!

Som den eneste køreskole i København tilbyder vi afbetaling af kørekort hvor du som elev slipper for at betale hele beløbet for af dit kørekort på en gang. Vi tilbyder dig en unik løsning som er nem og overkommelig. Vi har gjort det enkel for dig mht.afbetaling af kørekort, så det økonomisk kan svare sig for dig at tage dit kørekort på afbetaling , hvis du enten er studerende eller har en lav økonomi.
Måden det hele foregår på er at du hver måned betaler 300 kr. pr afdrag. Vælger du for eksempel at dele afbetaling af kørekort op  i 2 dele, vil der tillægges yderligere 600 kr. oveni i prisen for dit bilkørekort