Hurtig kørekort

Få dit kørekort på 6-8 uger!

Østerbro Køreskole er den perfekte køreskole for dig, der ønsker at få dit kørekort på kort tid. Vi har mange års erfaring med at undervise elever i at køre bil, og vores kørerlærere er nogle af de bedste og mest erfarne på markedet. Vores mål er at gøre det nemt, hurtigt og sikkert for dig at få dit kørekort på kun 6-8 uger.

Lynkørekort – Det hurtige valg

Hvis du ønsker et hurtigt kørekort, så er vores lynkørekort det rigtige valg for dig. Med vores lynkørekort garanterer vi, at du vil være klar til at tage køreprøven inden for seks uger. Det er en meget intensiv undervisning, hvor du vil få al den viden og erfaring, du har brug for, for at blive en sikker og dygtig bilist.

Vores kørerlærere vil være ekstra opmærksomme på din progression, når du tager et lynkørekort. De vil hjælpe dig med at komme igennem forløbet så hurtigt og sikkert som muligt. Vi garanterer, at du vil føle dig godt rustet til både teori- og køreprøven, når du er færdig med vores lynkørekort.

Tilmelding

Lægeerklæring og førstehjælpskursus

For at gøre processen lidt hurtigere, beder vi dig om at have fremskaffet lægeerklæring og førstehjælpsbevis i starten af forløbet. Du kan dog sagtens starte på lynkørekortet uden at have afleveret disse dokumenter i starten af forløbet. Men hvis du søger hurtig kørekort, vil det være en fordel at have disse dokumenter klar fra starten.

Hvis du ikke har et færdselsrelateret førstehjælpskursusbevis, sørger vi for at finde en ledig plads til dig til det næste kommende kursus. Alt, du skal gøre, er at udfylde vores formular, og du vil blive kontaktet af vores servicemedarbejdere efterfølgende.

Loyalitet og tillid

For at opnå de bedste resultater i undervisningen, er der brug for gensidig loyalitet og forståelse mellem eleven og kørerlæreren. Hos Østerbro Køreskole vælger du selv din kørerlærer, da vi mener, at det er vigtigt med en god kemi mellem eleven og kørerlæreren. Tillid er også en vigtig faktor i vores undervisning, og vi sørger for at skabe en tryg og sikker undervisningsmiljø for alle vores elever.

Hurtig kørekort