Hurtigt kørekort

Vær på gaden på kun 6-8 uger!

Ønsker du at tage et hurtigt kørekort billigt og sikkert? Så kan du trygt stole på vores ekspertise hos Østerbrokøreskole. Vi guider dig til et hurtigt kørekort, som er både sikkert og billigt.

Få et hurtigt kørekort skræddersyet til dine behov

Hos Østerbrokøreskole skræddersyer vi den perfekte løsning til dig, så den passer lige til dine behov. Vi ved, at det kan være stressende at skulle tage kørekort på kort tid, men vi vil gøre processen så let som muligt for dig.

Ved valg af hurtigt kørekort kan du være garanteret en køreprøve inden for maksimalt 6 uger. Vi har erfaring med at uddanne elever på kort tid, så de kan komme ud og køre på egen hånd.

Tilmelding

Sådan tager du et hurtigt kørekort

Når du tilmelder dig vores hurtige kørekort, vil vores kørelærere være opmærksomme på, at du skal gennemføre forløbet så hurtigt som muligt, men også sikkert. For at gøre processen endnu hurtigere, er det vigtigt, at du fremskaffer en lægeerklæring og et førstehjælpsbevis i starten af forløbet.

Du kan dog godt komme i gang med lynkørekortet uden at have afleveret disse dokumenter ved starten af forløbet. Du skal bare tilmelde dig lynkørekort via vores formular. Hvis du ikke har et førstehjælpsbevis, kan vi nemt og hurtigt skrive dig op til det næste førstehjælpskursus.

Alt, hvad du skal gøre, er at udfylde vores formular, og du vil blive kontaktet af vores personale inden for få timer via SMS eller opkald.

Hurtigt kørekort

Kvalitetsundervisning og fornuftige priser

For at tage et hurtigt kørekort har vi et team af dygtige og erfarne kørelærere, pædagoger og konsulenter, som alle har mellem 5 og 30 års erfaring inden for branchen. Derfor har vores køreskole en af de bedste/højeste beståelsesprocenter i hele Storkøbenhavn.

Vi går også op i at tilbyde vores elever Danmarks billigste pris på kørekort, fordi vi kører med prisgaranti. Vi ønsker at gøre det nemt og overkommeligt for dig at tage et hurtigt kørekort.

Hurtigt kørekort