Kørekort køreskole

Start på dit kørekort hos Østerbro Køreskole

Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi den gyldne mulighed for at starte på dit kørekort helt gratis. Vi forstår, hvor stor en beslutning det kan være at vælge det rigtige sted at tage sit kørekort, og derfor tilbyder vi dig at prøve vores køreskole ad, ved at tilmelde dig gratis holdstart og dermed starte på dit kørekort.

Holdstart til kørekort hver uge

På vores gratis holdstart til kørekort tilbyder vi først og fremmest muligheden for at se vores køreskole an. Du får mulighed for at tale med vores erfarne og kompetente kørelærere og spørge ind til de ting, som du måtte være i tvivl om omkring start af kørekort. Vi har et team af kørelærere og konsulenter, som med deres ekspertise vil gøre alt for at besvare dine spørgsmål.

Ved holdstart vil du blive oplyst om den proces, du skal igennem for at få et kørekort. Vi vil ydermere fortælle, hvor lang tid denne proces i gennemsnit varer, og du vil blive oplyst om de omkostninger, der vil være ved erhvervelse af et kørekort. Fordelen for dig er, at du ikke skal betale noget for dette. Du får en gratis teorilektion samt introduktion til køreskolen og holdstart kvit og frit. Hvis du vælger at tage dit kørekort hos os, på Østerbrokøreskole.dk, får du overstået din første teorilektion allerede den dag, du møder op til introduktion.

Tilmelding

Loyalitet i køreskolen

For at opnå de bedste resultater skal der være gensidig loyalitet og forståelse mellem eleven og kørelæreren. Hos Østerbro Køreskole vælger du selv din kørelærer, da vi mener, at der skal være god kemi mellem eleven og kørelæreren. Tillid er selvfølgelig også en vigtig faktor.

Kvalitetsbevidst køreskole

Et af vores fokusområder ligger i, at du skal have så meget kvalitet for pengene som muligt. Vi vil sørge for, at du er rustet til at deltage til teori- og køreprøven. Hos Østerbro Køreskole har vi fokus på den enkelte elevs behov og ønsker. Vi tilbyder et højt niveau af undervisning i en afslappet atmosfære, hvor du som elev altid er i centrum.

Tilbud på dit kørekort i København

Er du myndig og samtidig brænder for at få et kørekort hurtigst muligt? Så tilbyder Østerbro Køreskole dig i dag muligheden for at få et tilbud til kørekort i København, som er en engangsinvestering for livet.

Kørekort køreskole