Københavns billigste kørekort
Lovpakke kun: 11,999,-

Velkommen til Københavns fedeste køreskole!

Det skal være sjovt og lærerigt at køre bil, Derfor lægger vi hos Østerbro Køreskole vægt på det sociale, så du som elev føler dig godt tilpas under hele forløbet. Til teoriundervisningen sammensætter vi typisk eleverne i små hold, så de kan føle sig trygge til at deltage aktivt i undervisningen.

Vi har fokus på at give en professionel og grundig undervisning, derfor tilpasser vi den altid så den matcher eleverne behov. Det skaber samtidig en mere lærerig oplevelse, så du kommer ud som en tryg og sikker bilist.

Vores dygtige kørelærere har undervist og uddannet mere end 10.000 dygtige bilister siden 2008 med en meget høj beståelsesprocent. Vores speciale er undervisning til personbilkørsel (kat B), som vi tilbyder til en meget konkurrencedygtig pris.

Vi ved at det ikke er nemt at vælge en køreskole, derfor tilbyder vi gratis introaftner, hvor du har mulighed for at se vores lokaler og møde kørelærerne. Til introaftnerne gennemgås hele kørekortforløbet, og samtidig får du også mulighed for at stille spørgsmål.

Prismatch på lovpakken betyder, at vi kan garantere dig den billigste pris du kan finde på markedet. Ser du en køreskole med en billigere pris på lovpakken, så kan vi matche prisen, så du kan starte hos os.
Vi går ikke på kompromis med vores kvalitet, og derfor prismatcher vi kun anerkendte køreskoler som ligger inden for vores geografiske nærområder.
Det kan være svært at finde den rigtige køreskole til en fornuftig pris, som passer ens behov. Det ved vi og derfor tilbyder vi hos Østerbro Køreskole en gratis teorilektion på vores gratis holdstart. Det foregår således, at vi samtidig med introduktionen til vores køreskole også gennemfører en hel teorilektion gratis. Du som skal vælge en køreskole kan på denne måde se hvorledes teoriundervisningen foregår uden nogen form for betaling. Fordelen for dig er, at du ud over en gratis teorilektion også får gennemført den første teorilektion.

Det er de færreste, der har råd til at betale hele lovpakken på en gang, derfor har vi skræddersyet et specielt tilbud, hvor du kan afdrage efter dit eget tempo. Du skal blot tale med din kørelærer om hvornår og hvordan betaling foregår.

Ring til os eller spørge din kørelærer hvis du har spørgsmål.

Vi har en statistik som vi er meget stolte af hos Østerbro Køreskole. Vores høje beståelsesprocent driver os, så garanti og sikkerhed for et godt forløb bliver en realitet.

Vores kørelærere har mere end 14 års erfaring, dette gør at du som elev kan føle dig sikker bag rattet, da du altid vil sidde med en rutineret kørelærer.

Det er sund fornuft at vælge en køreskole med gode anmeldelser, da det er en rigtig god indikator for, at skolen udfører et godt stykke arbejde. Vi er stolte over vores mange gode anmeldelser som du kan læse længere nede på siden.

Tilmelding

Alm. lovpakke

11999KR
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
 • 4 Lektioner a 45 min. på manøvrebane
 • 16 kørelektioner a 45 min. på vej
 • 4 Lektioner a 45 min.på køreteknisk anlæg
 • Start med en ven, og få 400 kr. i rabat hver.

Del betaling i 3 afdrag

3x4200KR
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
 • 4 Lektioner a 45 min. på manøvrebane
 • 16 kørelektioner a 45 min. på vej
 • 4 Lektioner a 45 min.på køreteknisk anlæg
 • Start med en ven, og få 400 kr. i rabat hver.

Lynkørekort

14999KR
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
 • 4 Lektioner a 45 min. på manøvrebane
 • 16 kørelektioner a 45 min. på vej
 • 4 Lektioner a 45 min.på køreteknisk anlæg
 • Start med en ven, og få 400 kr. i rabat hver.

Fordele ved at vælge Østerbro Køreskole

Fleksibel køreskole med en central placering på Østerbro

Vi tilbyder et godt undervisningsmiljø, når du går til teoriundervisning på Østerbro, og vores skole er beliggende tæt på Rigshospitalet og Sortedams Søen, hvor det er nemt at komme frem med offentlig transport. Vi har flere holdstart i løbet af hver måned, og tilbyder de mest efterspurgte pakker, såsom lynkørekort, kørekort med automatgear og almindeligt kørekort (kategori B).

Undgå unødvendige udgifter og spar penge.

Vi vil gerne hjælpe dig med at spare penge ved at undgå unødvendige udgifter. Derfor vil vores kørelærere grundigt vurdere dit niveau og give dig en realistisk vurdering af dine chancer for at bestå køreprøven. På denne måde undgår du at dumpe prøverne og skulle betale ekstra for at tage dem igen. Vi er stolte af at sige, at størstedelen af vores elever består deres teori- og køreprøve i første forsøg.

Anbefalinger til valg af køreskole

Se nedenstående videoer for at høre anbefalinger fra rådet for sikker trafik.

Download denne tjekliste for at hjælpe dig med at sammenligne tilbud fra flere køreskoler her